Wat is City Kickx?

Nadat vorig jaar de 12de editie van City Kickx & More geannuleerd werd, gaat er dit jaar terug een editie mogelijk zijn. Met enkele aanpassingen hopen we dat deze editie volledig coronaproof zal kunnen verlopen. De grootste aanpassing is dat de activiteiten dit jaar niet enkel op de grote markt zullen plaatsvinden, maar over heel Turnhout. Meer locaties en dus ook meer activiteiten. 

Door wie?

Op vrijdag 7 mei 2021 organiseren de laatstejaarsstudenten lichamelijke opvoeding & bewegingsrecreatie van Thomas More Turnhout de 12e editie van City Kickx & More.
Voor dit outdoor- en sportevenement wordt heel Turnhout omgetoverd tot een uitdagend Urban event. Sportievelingen, avonturiers en nieuwsgierigen kunnen er terecht voor tal van spectaculaire uitdagingen.
City Kickx & More is een initiatief van de laatstejaarsstudenten lichamelijke opvoeding -
bewegingsrecreatie met als optie Outdoor & Event. Op de City Kickx hebben ze voor iedereen een
uitdaging klaarstaan. Zo zijn er zeel uitdagende activiteiten voor de echte avonturiers, maar zijn er ook tal van andere activiteiten die geschikt zijn voor jong en oud.

Logo sport png transparant.png

Corona 

Als organisatoren van de City Kickx werken we stevig door om goed voorbereid te zijn om deze editie van de City Kickx 2021 onder een aangepaste en veilige wijze te organiseren. Wij zijn als organisatoren natuurlijk afhankelijk van de maatregelen die op federaal niveau beslist worden. Het huidige Ministerieel Besluit loopt voorlopig tot 1 maart dus op dit moment, onder de huidige opgelegde maatregelen, is het nog niet mogelijk om deze editie van de City Kickx op vrijdag 7 mei 2021 te kunnen laten plaats vinden. We hopen dat alle inspanningen van ieder van ons snel zullen leiden naar een versoepeling om zo onze City Kickx toch op jullie los te laten

corona.jpg